Személyi edzés

személyi edzés

Edzésről edzésre motivállak. Nem hagyom azt, hogy letérj az elkezdett útról, hanem ha mélypontra kerülsz, akkor segítek onnan kimászni.

"Nem lesz nehezebb? De! Pacsi az elején... 4 hónapja heti 3 edzésem van Renivel vagy a házi feladatokkal Tőle. Pontosan követi azt, hol tartok és az edzések mindig azon a határon egyensúlyoznak, hogy kibírom-e még az utolsó pár ismétlést adott feladatban vagy nem... Persze abszolút mértékben sokat haladtam, így néha challengelek: Az edzés elején kitűzöm célként, hogy: “Ma nem purcanok ki egyetlen feladatnál sem” Ezt bemondom Reninek is. Van, hogy Reni nyer, van, hogy én. Így persze nagyon jó együtt dolgozni vele, hogy néha jobban érzi hogy mit bírok, mint én. Mindig van újabb csavarás, kis nehezítés, kombinálás. Nekem meg erősödés, fejlődés, jóleső fáradtság és az az érzés, hogy ugyan most megyek ki edzésről, de már várom, mikor lépek be újra! Sok közös munka lehetőségét kaptam ezzel és hosszú távon tervezek élni vele! Köszi Reni! ... pacsi a végén! Ez a két pacsi a közös edzések egyetlen állandó része!"
Attila

A program

Személyi edzővel azért jó együtt dolgozni, mert 100%-osan csak rád figyel, képes kijavítani mozgásvégrehajtás közben a hibáidat és tökéletesen tisztában van azzal, hogy milyen feladatokat kell végrehajtanod ahhoz, hogy fokozatosan fejlődj és haladj célod felé.

A program során folyamatosan dokumentálom a folyamatot, vezetem az eredményeket, melyek visszanézése sokszor motiváló hatással bír.

Tudásomnak köszönhetően a táplálkozásban is kaphatsz segítséget, mely tulajdonképpen 60-70%-ban befolyásolja az eredményességet.

Összességében elmondható, hogy a rendszeres találkozások hatására az életmódodban is pozitív változások fognak bekövetkezni.

edzőteremben

Átmenetileg szünetel

Edzési lehetőségek

Otthon

Ha lehetőséged van arra, hogy a saját légkörödben tudsz egy olyan helyszínt biztosítani, ahol az edzések végrehajthatóak, akkor házhoz járással is megoldható a személyi edzés. Ezzel te mindenképpen időt spórolhatsz és a megszokott környezetedben, zavartalanul edzhetsz.

Az árakkal és az időpontfoglalással kapcsolatban bővebb információt az alábbi gombra kattintva kaphatsz.

A program menete

Az általam megírt edzésterveket – melyek teljes mértékben személyre szabottak -, elvégezheted önállóan is, vagy egy személyi edzés keretein belül.

Miben tudok neked segíteni?

  • Testsúly csökkentésben,
  • Izomtömeg növelésben,
  • Tartásjavításban,
  • Hajlékonyság fokozásában,
  • Sportágspecifikus edzésben (pl.: robbanékonyság-, állóképesség fejlesztése).

A program ára

Egy rövid állapotfelmérést követően, célodhoz igazítva alakítom ki az edzéstervedet. Az első konzultáció minden esetben díjmentes.

Egyéni személyi edzés

1 alkalom 5000 Ft/óra

4 alkalmas bérlet  4750 Ft/óra – 19.000 Ft
8 alkalmas bérlet 4500 Ft/óra – 36.000 Ft

amely magába foglalja a személyi edzések díját, valamint az edzésterv megírását.

Páros személyi edzés (hozzátartozóval)

8 000 Ft/óra,

amely magába foglalja a személyi edzések díját, valamint az edzésterv megírását.

jelentkezés

A jelentkezéshez kattints az alábbi gombra, majd küldj nekem egy rövid üzenetet, melyben kifejted, hogy mik a céljaid, és miért szeretnél velem dolgozni.

Copyright © 2018 Be Your Coach with Soltész Reni