Sportágspecifikus edzés

sportágspecifikus edzés

Szeméyi edzés keretein belül sportágadra specializálódva alakítom ki az edzésterved, hogy a lehető legjobb formád hozhasd.

"A Facebookon találtam rá az oldalra, és felkeltette a kíváncsiságom, hogy az ott leírtak és a valóság között mennyi lehet az átfedés. Nincs zsákbamacska: teljes. Az első találkozáskor átbeszéltük a céljaimat, amiket el szeretnék érni, majd ezt követte egy állapotfelmérés. Azóta töretlenül haladunk előre. Nincs két egyforma edzés, minden alkalom tele van meglepetésekkel. Azt szerettem volna, hogy minden edzésen zavarjon el a falig, meg is teszi, de nem hittem volna, hogy kivégzés telhet ennyire jó hangulatban. A fizikumom változásával - ami a környezetemnek is feltűnt - messzemenőkig elégedett vagyok. Örülök, hogy megtaláltam, és nem saját kútfőből vagy az internetről ész nélkül válogatva szerencsétlenkedem, hanem sportágspecifikusan segíti a fejlődésem."
László

A program

Miképp lehetsz még jobb? Ha a megszokott edzéseidet olyan plusz sporttevékenységgel egészíted ki, melyek 100%-osan a te fejlődési célodat veszik alapul sportágadnak megfelelően.

Sportágadat átgondolva kell a kondicionális és koordinációs képességeidet fejleszteni, ezekre speciális feladatokat kigondolni és azokat a te képességeidhez igazítva végrehajtani.

Természetesen vannak megegyező tényezők is, mint például a mobilizáció, stabilitás és a core izmok megfelelő megerősítése, karbantartása, de ha sportolsz, biztosan tudod, hogy alapjaiban véve más a fontos például egy ultrakerékpározónak és más egy teniszezőnek. Szakedzői végzettségemnek köszönhetően megtanultam, hogyan kell mindezt komplexen és hatékonyan kezelni.

az edzés

A sportágspecifikus edzéseid időpontjait úgy határoznánk meg, melyek után elegendő időd lesz a regenerációra, így főbb edzéseidet 100%-osan végre tudod majd hajtani.

Az edzéseket Budapesten, a River Fitnessben vagy az Ikarus atlétikai pályán tartom.

A program ára

Egy rövid állapotfelmérést követően, célodhoz igazítva alakítom ki az edzéstervedet. Az első konzultáció minden esetben díjmentes.

Sportágspecifikus edzés

 1 alkalom 5000 Ft/óra

4 alkalmas bérlet  4750 Ft/óra – 19.000 Ft
8 alkalmas bérlet 4500 Ft/óra – 36.000 Ft

amely magába foglalja a személyi edzések díját, valamint az edzésterv megírását.

jelentkezés menete

Időpont egyeztetéshez küldj egy üzenetet az alábbi gombra kattintva.

Copyright © 2018 Be Your Coach with Soltész Reni