Igaz, hogy még csak tél van, de ha arra gondolsz, hogy nyárra bomba alakot akarsz, akkor hidd el, hogy a nyár nagyon is hamar el fog jönni! Ne habozz, kezdj bele már most a munkába! A nyári alak télen-tavasszal formálódik!

Június már csak pár hónap. Jön a jó idő, a napsugárzó napok és arra fogsz vágyni, hogy egy medence partján hűsölj. Előszeded a fiók mélyéből a fürdőruhádat vagy nadrágodat és bizony rá fogsz döbbeni arra, hogy baj van! Amit te megfogadtál magadnak az elmúlt nyáron vagy az év elején azt közel sem teljesítetted be. Teljes káosz fogja elkapni a fejedet, hogy mi lesz ha a többiek meglátják a lógó hasadat vagy a narancsbőrös combodat és hirtelen akarsz változást. Lerohansz majd az edzőtereme és csodára számítasz. Sajnos a csoda el fog maradni. Nem fogod tudni sokkal hamarabb eltüntetni magadról a zsírkockáidat, mint amennyi idő alatt magadra pakoltad.

Gondolkodj előre!

Ha ilyen lendülettel szeretnél kifutni a vízből, és hasonló látványt nyújtani, akkor bizony nem árt, ha már most felállsz a kanapéról és lenyomsz 10 fekvőt!

Bikini test

Tested további elhanyagolása helyett kezd el építeni az izmaidat és leolvasztani magadról a hurkácskákat.

Nincs időd késlekedni! A nyári forma télen-tavasszal készül!

Annál rosszabb pedig nincs, hogy azért nem vetkőzöl le valahol, mert szégyenled a tested! Nem szégyelni kell a testedet, hanem szeretni és büszkének kell lenned rá! Semmi sem történik magától! A lógó hasad vagy melled sem magától keveredett oda, hanem te segítettél rá azzal, hogy teljes mértékben elhanyagoltad a tested! Nem mozogtál semennyit sem, csak a söröskorsót emelgetted és mellé egészségtelen, tápanyagban szegény ételeket fogyasztottál.

Változtass!

Ne hagyd, hogy elrepüljön feletted az idő, ne tétlenkedj, hanem cselekedj! Ahhoz, hogy elérd a számodra ideális testalakot bizony időre lesz szükséged.