Átlagos kérdés. A válaszom: attól függ. A részletekben kifejtem.

Ez a kérdés mindig előfordul. Ha nem a vendég teszi fel, hogy én mit gondolok erről, akkor én szoktam megkérdezni mi az ő véleménye. Nincs egyértelmű válasz. Ez nem olyan, mint az 1+1=2, közelében sincs.

Minden tőled függ!

Hajlandó vagy a változtatása? Elmondom mikre gondolok.

  1. Étkezéseden, biztos, 100%, hogy változtatnod kell, természetesen célodnak megfelelően.
  • Pl.: Fogyni szeretnél, de szeretsz nassolni. Kérdés, hogy mennyi időn belül leszel képes elhagyni a nasit vagy pótolni valami mással (ami egészséges)?!
  • Pl.: Izmosodni szeretnél, de nem eszel eleget. Nem tudsz miből építkezni, ha nem viszel be a célodnak megfelelő elegendő erőforrást. Nem vagy éhes. Márpedig enned kell, hozzá kell szoktatnod a gyomrodat folyamatosan, nem fog menni egyből az egész grill csirke nyugi.
  1. Testmozgást kell beiktatnod a mindennapokba. Kérdés, hogy hány edzést vagy hajlandó egy héten végrehajtani? 1-2-3-4-5-6-7 8-9-10-? Természetesen minél többet sikerül elvégezned, annál hamarabb eléred a célodat.
  2. Gondold végig. Hány évig voltál abban az állapotban, amiben most vagy, amin most akarsz változtatni. El kell, hogy szomorítsalak, de mindez nem fog teljes mértékben két hónap alatt megváltozni. Haladni fogsz, változni, fejlődni, de időre van szükséged! Fél évre, egy évre, évekre!

Lényeg, hogy ne add fel!

Biztos hallottad már: “Ha megtudtad álmodni, megtudod csinálni!” Lesznek hullámvölgyek, lesz amikor 1-2 hónapon keresztül nem fogod látni magadon a változást, DE! Itt a de….! A szervezeted legbelül változik, alkalmazkodik és mindez meg fog mutatkozni!

Légy türelmes!

Elhatározott!

Kitartó!

Szorgalmas!

Célorientált!

Alázatos!

Sikerülni fog!

We can do it!

We can do it too!